• Imprimeix

Jornades sobre el patrimoni sonor i audiovisual

En el marc de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural

02/10/2018 13:10
Jornades sobre el patrimoni sonor i audiovisual

Logos BC ANC Any Patrimoni

En el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que enguany se celebra, la Biblioteca de Catalunya i l’Arxiu Nacional de Catalunya organitzen aquestes Jornades sobre el Patrimoni sonor i audiovisual amb la voluntat de promoure la creació d’un espai de coneixement, debat i presentació d’experiències adreçades a diferents professionals i estudiants del sector.

El Patrimoni sonor i audiovisual és un testimoni viu de l’herència cultural de les societats, que presenta una diversitat especial de tipologies i característiques, vinculades al seu contingut, gestió, suports i procedències.

Les Jornades donen veu a una mostra representativa de les entitats i d’institucions culturals i acadèmiques que al nostre país –i també a fora– treballen dia a dia amb fons i col·leccions sonores i audiovisuals, entre les quals les mateixes institucions organitzadores i d’altres GLAM (Galeries, Biblioteques, Arxius i Museus).

Les jornades, organitzades conjuntament entre la Biblioteca de Catalunya i l'Arxiu Nacional de Catalunya es desenvoluparan en ambdues seus.

  • Dijous, 25 d’octubre a la Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. Barcelona

Matí: de 9:30 a 14 - Tarda: de 15:30 a 18:15 

  • Divendres, 26 d’octubre a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Jaume I, 33-51. Sant Cugat del Vallès

Matí: de 9:30 a 14

 

Les ponències es transmetran en continu a través dels canals de Youtube d'ambdues institucions.

La participació a les Jornades és gratuïta, però cal fer la inscripció.

#JPSA2018  #EuropeForCulture